Νικολαιδησ Βανδη - Γιατί αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια να χωρίσουν.

Νικολαιδησ Βανδη - Γιατί αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια να χωρίσουν.. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο. Τόσο η δέσποινα βανδή, όσο και ο ντέμης νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. Μάλιστα, η δέσποινα βανδή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά όταν το ηχογράφησε, καθώς και όταν γύρισε το music video, το οποίο εξιστορεί έναν χωρισμό. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Είναι παντρεμένος με τη γνωστή τραγουδίστρια δέσποινα βανδή, η οποία γεννήθηκε επίσης στη γερμανία, αλλά κατάγεται από την καβάλα.

Με μια λιτή κοινή ανακοίνωση, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και πήραν διαζύγιο. Επέτειος γνωρίμίας σήμερα για τη δέσποινα βανδή και τον ντέμη νικολαϊδη. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου (vid).

Δέσποινα Βανδή: Το ταξίδι με τον Ντέμη και το εντυπωσιακό ...
Δέσποινα Βανδή: Το ταξίδι με τον Ντέμη και το εντυπωσιακό ... from www.tlife.gr
Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Μεσημεριανή βόλτα στη βούλα με τα παιδιά τους. Επέτειος γνωρίμίας σήμερα για τη δέσποινα βανδή και τον ντέμη νικολαϊδη. Η διάσημη ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της κλείνουν σήμερα 21. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου (vid).

Οι δυο τους γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους μέσω.

Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Μεσημεριανή βόλτα στη βούλα με τα παιδιά τους. «όταν πρωτογνώρισα τον ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Ο ντέμης νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για τη δέσποινα βανδή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας. Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1999 και έχουν δύο παιδιά την μελίνα και τον γιώργο. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου. Τότε το 2016, η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, με τον ντέμη νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Διαβάστε ακόμα τι έχει πει σε συνέντευξη της:δέσποινα βανδή για ντέμη νικολαΐδη: Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο. Όταν έκλαψε στη σκηνή για τον ντέμη αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως χώριζαν (vid). / in star tv βανδή , κόσμος. Μαζί χθες βράδυ σε party γενεθλίων στη γλυφάδα.

Ο ντέμης νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για τη δέσποινα βανδή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας. Θα συνεργαζόμουν με την άννα βίσση. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Παντρεύτηκαν στις 17 ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης σε έναν. H δέσποινα βανδή και o ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν τον σεβασμό της απόφασής τους.

Δέσποινα Βανδή - Νικολαΐδης: Οι φωτογραφίες από τη βραδινή ...
Δέσποινα Βανδή - Νικολαΐδης: Οι φωτογραφίες από τη βραδινή ... from www.missbloom.gr
Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου (vid). «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Ύστερα από 18 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι αλλάζει σελίδα και η ναταλία γερμανού. Ο ντέμης νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για τη δέσποινα βανδή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση τους. Όσοι τους ξέρουν κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν αναφέρει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους.

Μαζί χθες βράδυ σε party γενεθλίων στη γλυφάδα.

Όσοι τους ξέρουν κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν αναφέρει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Τόσο η δέσποινα βανδή, όσο και ο ντέμης νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. Ο ντέμης νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για τη δέσποινα βανδή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου. «όταν πρωτογνώρισα τον ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Θα συνεργαζόμουν με την άννα βίσση. Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Μιλά πρώτη φορά για τη δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. «όταν πρωτογνώρισα τον ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. «δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη. Τότε το 2016, η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, με τον ντέμη νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη.

Βανδη Ντεμησ - Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Για ...
Βανδη Ντεμησ - Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Για ... from www.missbloom.gr
Θα συνεργαζόμουν με την άννα βίσση. Ύστερα από 18 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι αλλάζει σελίδα και η ναταλία γερμανού. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο. Μιλά πρώτη φορά για τη δέσποινα βανδή. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου. Μεσημεριανή βόλτα στη βούλα με τα παιδιά τους. Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Διαβάστε ακόμα τι έχει πει σε συνέντευξη της:δέσποινα βανδή για ντέμη νικολαΐδη:

Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους.

Ο ντέμης νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για τη δέσποινα βανδή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Μιλά πρώτη φορά για τη δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. «όταν πρωτογνώρισα τον ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. / in star tv βανδή , κόσμος. Γιατί αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια να χωρίσουν. Όταν έκλαψε στη σκηνή για τον ντέμη αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως χώριζαν (vid). Τότε το 2016, η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, με τον ντέμη νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο.

Posting Komentar

0 Komentar